Termeni si conditii

1. Termeni generali

Site-ul www.MVET.ro este detinut de catre societatea MVET TOTAL SRL , persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe Bulevardul Republicii 20, Onești 601004, cod unic de inregistrare fiscala 41448797, cu numarul J04/1333/2019  in Registrul Comertului Bacau.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: sau la adresele de contact@mvet.ro CONTACT@MVET.RO.

2. Continutul site-ului

MVET TOTAL SRL  este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale MVET TOTAL SRL  prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii MVET TOTAL SRL  se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si MVET TOTAL SRL , vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.