headerbg_about.png

POVESTEA NOASTRA

Cine suntem?

Din dragoste pentru prietenii noștri necuvântători a luat naștere clinica MVet. Nimeni nu înțelege mai bine decât noi legătura specială care se formează între un animăluț și stăpânul său. Tocmai de aceea, ne asigurăm că aceștia primesc îngrijirea medicală de care au nevoie pentru a putea să zburde fericiți cât e ziua de lungă.
 

 

header_bg_intro.png

De unde am pornit

Istoria noastra

Înființată în anul 2020, clinica MVet a luat naștere din dorința de oferi animăluțelor servicii medicale veterinare complete și accesibile. 

Eforturile echipei noastre au fost de a crea o clinică veterinară de referință la nivel național, care să ofere pacienților săi îngriji medicale de calitate. În acest sens, am investit în echiparea cabinetului cu aparatură de ultimă generație, pentru a putea efectua o serie de analize, investigații și intervenții chirurgicale complexe.

În clinica MVet sănătatea animalelor de companie primează! De aceea, echipa noastră este formată din medici veterinari specialiști, cu o experiență vastă, care îşi vor da tot interesul pentru a însănătoși orice pacient necuvântător, indiferent de complexitatea cazului.


 

IMG_20200519_095457.jpg
3901b1a3-9298-4420-a0b1-3237e6da73b1.jpg
IMG_8405.jpeg
our-mission-img.png

unde vrem sa ajungem

Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a oferi membrului necuvântător al familiei tale, care îți înveselește zilele, dar uneori nu te lasă să dormi nopțile, dragostea, atenția și îngrijirea corespunzătoare pentru ca acesta să fie mereu sănătos.

Pentru noi animăluțele sunt membrii ai familiei care au tot dreptul la îngrijire medicală de calitate. Astfel nu doar că ținem cont de toate nevoile pe care le are prietenul tău loial, ci utilizăm mijloace și metode specifice medicinei veterinare moderne pentru ca acesta să beneficieze de cele mai inovatoare tratamente.

Vindecarea micilor noștri pacienți, care ne acordă toată încrederea, ne umple sufletul de bucurie și împlinire. Nimic nu ne motivează mai mult să ne perfecționăm tehnicile de diagnosticare și tratament decât să vedem că amicul tău necuvântător este din nou sănătos și voios.